Kulübümüz Rotaryen Eşlerinin gerçekleştirdiği en az 10 etkinlik aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir:

• 25 Şubat 2004'de Gültepe / Toros Mahallesi Kazım Karabekir İlköğretim Okulu tiyatro salonunda Üye eşi Prof. Dr. Remide Arkun tarafından 150 eğitim düzeyi düşük kadına Meme Sağlığı ve Meme Hastalıklarından korunma konusunda konferans verilmiştir.
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda tümüyle yenilediğimiz kütüphane için kitap toplanmıştır.
  • Rotary Aile Komitesi tarafından Tosca Opera’sının 100 bileti satılmış ve kulübümüze fon sağlanmıştır.
  • Safire Nadir  Zihinsel Engelliler Okulunun kermesi için materyaller üyelerden  toplanmış ve kermes 26.12.2003 tarihinde 100 adet bilet üye eşleri tarafından satılarak öğretmen avinde kermesli çay düzenlemiş ve okula gelir sağlanmıştır.
  • Haftalık her toplantımıza bir rotaryen eşinin katılımı sağlanmıştır.
  • Agora Alışveriş Merkezin de Asmalı  Konak filminin galası için bir sinema salonu tümü ile kapatılmış ve 400 bilet  satılarak kulübün projeleri için fon sağlanmıştır.
  • Tüm rotaryen eşleri   2440. Bölge Ryla Seminerinin organizasyonunda görev almışlardır bir üye eşimiz tüm fotoğraf ve vıdeo çekimini gerçekleştirmiştir.
  • Okulların  açılış günü toplanan kırtasiye malzemeleri Safire Nadir Zihinsel
  • Engelliler Okulunda öğrencilere dağıtılmıştır.
  • Okuma yazma kursuna katılan kursiyerlere  üye  eşleri ikinci el giysi toplayarak gereksinimlerini karşılamışlardır.

Gültepe /Toros Kazım Karabekir İlköğretim okulunun  toplantı salonunda okuma yazma kursuna katılan hanım kursiyerlere 21 Nisan 2004 de MENOPOZ  SIRASINDA OLUŞAN RAHATSIZLIKLAR konusunda üye eşi Prof. Dr. Remide Arkun bilgilendirme toplantısı  gerçekleştirilecektir.

Karşıyaka Rotary Kulüp Başkanı eşim Salim Arslanalp ile kulüplerimizde gerçekleştirdiğimiz hizmetler Rotary Ailesine iyi bir örnektir diye düşünüyoruz.

Kulüp Adı :  GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

Kulüp Başkanının Adı Soyadı : Hande Arslanalp İmza :

Kulüp Başkanı Eşinin Adı Soyadı  : Salim Arslanalp  İmza :

Grup Federasyon Başkan Yardımcısı Onayı :

BÖLGE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU

• 2003-2004 Dönemi Bölge Ödülleri Dağıtım esaslarında Ödül kriteri olarak yer alan 10 kriterin ayrıntılı dökümü aşağıdadır:
  • Bir üyemiz Gim Takım Lideri olmuştur.
  • Üye sayımız 25 iken şu anda 28’dir.1 yeni üye daha işlemdedir.
  • Bir üyemiz Paul Harrıs dostu olmuştur.1 üyenin daha başvurusu yapılmıştır.
  • Polıo Plus Kampanyasına bastırılan takvimler satılarak 500.000.000 TL.  ( katkı sağlanmıştır.)
  • Üç okuma-yazma kursu gerçekleştirilmiştir.( Bir tanesi katı Atıkların Geri Dönüşümü sırasında okuma- yazma kursundur.Böylece aynı zamanda beceri kazanmaktadırlar.)
  • 14 Nisan 2004’de Dördüncü kurs,  02 Haziran 2004’de Beşinci kurs açılacaktır.
  • Her hafta düzenli ve detaylı olarak kulüp bülteni çıkarılmıştır.
  • Kulübün Devam yüzdesi %75-80’dir.
  • Asamble’ye 8 üye.Arama konferansına 5 üye Vakıf Seminerine 3 üyemiz katılmıştır.
  • Uluslararası Rotary ve Bölge Federasyon katkı payları  ödenmiştir.
  • Kulüp Hizmetlerinde, 17 proje
  • Meslek Hizmetlerinde, 10   proje
  • Toplum Hizmetlerinde, 13 proje
  • Uluslararası ve Gençlik Hizmetlerinde, 16 proje
  • Rotary Aile Komitesinde  10 proje  gerçekleştirilmiştir.

Başvuru Tarihi 30/03/2004

Kulüp Adı:GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

Kulüp Başkanının Adı Soyadı:HANDE ARSLANALP İmza:

BOLGE ÖZEL ÖDÜLLERİ BAŞVURU FORMU

• 2003-2004 Dönemi Bölge Ödülleri Dağıtım esaslarında Ödül kriteri olarak yer alan 8 kriterden en az birinin gerçekleşmesi durumunda söz konusu etkinliği aşağıda ayrıntılı olarak belirtiniz.
  • 26 – 28 Mart 2004 tarihinde 2440. Bölge Ryla Semineri 24-30 yaş grubuna “İş Yaşamında Profesyonellik” konusunda 60 katılımcı 40 Gündoğdu Rotary üyesi, GDG Metin Çelikbilek, Sevinç Çelikbilek, Gelecek Dönem Guvernörü Ferit Tokatlıoğlu, 5.Grup Guvernör Yardımcısı ve Rotary Kulüp Başkanları ile son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
  • 99. Yıl Rotary Kuruluş Balosu gerçekleştirilmiştir.
  • Balodan  elde edilen gelir olan  5 milyar Türk Lirasına Gündoğdu Rotary Kulübü 2 milyar Türk Lirası kulüpten katkı sağlanarak Özürlü Çocuklar Parkı ve Rehabilitasyon Projesine bağışlanacaktır.
  • UK Vakfına 2000USD bağışlanmıştır.
  • üye artışı  sağlanmıştır.
  • Rotaryen eşleri 10 proje gerçekleştirmiştir.
  • %75-%80 devam sağlanmıştır.
  • 80.YIL CUMHURİYET YELKEN YARIŞLARI Göztepe Yelken Kulübü ile işbirliği yapılarak düzenlenmiş . Yelken yarışlarına Göztepe, Karşıyaka, Foça, Yelken Kulüpleri ,2440. Bölge Federasyon Başkanımız, eşleri , Federasyon Başkan Yardımcımız, Bölge Saymanı,eşleri, Bölge Sekreteri,eşleri , Kulüp Başkanları yarışmacı aileleri, halkın katılımı ile gerçekleşmiştir.
  • Filipinler  Down Town Rotary Kulübü ile kardeş kulüp olunmuştur.

Başvuru Tarihi 30/03/2004

Kulübü Adı GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

Kulüp Başkanının Adı Soyadı:HANDE ARSLANALP İmza:

Grup Federasyon Başkan Yardımcısı Onayı: