BAŞKANIMIZDAN MEKTUP

Değerli Rotary Ailem,

‘’Başkanlığa daha bir yıl var, altı ay kaldı, üç ay kaldı, bir ay kaldı…’’ derken devir teslim geldi çattı. Gerçekten zaman su gibi akıp geçti, 20 Haziran günü Devir Teslim Törenimizi büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdik, ‘’Rotary Dünyayı Birleştirir’’ diyerek yeni bir döneme başladık. Sıcak, samimi, bol eğlenceli bu tören için, ayrıca tüm dönem boyunca gösterdiği üstün çabaları, projeleri, güler yüzü, uyumluluğu ve muhteşem dostluğu için  bana sürekli ‘’İlham kaynağı’’ olan Sevgili GDB Selman Uysal a çok teşekkür ediyorum.

Döneme 2420., 2430. ve 2440. Bölge Rotaryenlerinin katılımıyla Atamızın huzuruna 6 Temmuz 2019 günü Anıtkabir Ziyareti ile başlamak benim için gurur verici idi. Sevgili Guv. Yrd. Aylin Olut Ötken ile bu organizasyona katıldık.

2019-2020 Döneminde “Rotary Dünyayı Birleştirir” diyerek Kulübümüzü güzel ve etkin projelerle geliştirmeye devam edeceğim. Bu aslında hem kolay, hem de hiç kolay değil. Kolay, çünkü; etkin bir kulübüz, üyelerimiz ile tam bir aile ilişkisi içerisindeyiz, yıllardır devam eden çok sayıda “Geleneksel Proje”miz var ve oldukça motiveyiz. Hiç kolay değil, çünkü; 2440. Bölgemizde örnek bir Kulüp olan Gündoğdu Rotary Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etme heyecanını taşıyorum.

Dönem Guvernörümüz Sayın Fatih Akçiçek önderliğinde bu dönemde de oldukça güçlü ve “Kendinden önce hizmet” prensibi ile çalışmaya, çok çalışmaya ve topluma yararlı işler yapmaya devam edeceğiz. Guvernörümüzün bu dönem ana proje teması “Rotary Okulda”. Bu ana proje kapsamında kulübümüz iki okulu proje okulu olarak seçti. Bunlardan biri İzmir Güzelbahçe Kahramandere’ de bulunan Yaşar Otizmli Çocuklar Özel Eğitim, İş ve Uygulama Okulu ve diğeri de Menderes Görece Köyü’n de bulunan Görece Şehit Mustafa Şık Ortaokulu. Öncelikle proje okullarımıza destek vermeye yönelik çalışmalarımız olacak.

Rotary Okulda projelerimiz dışında topluma hizmet edecek onlarca projemiz bulunmaktadır. Bu projelerimizi gerçekleştirmede hep yanımda olan yönetim kurulu üyelerine, tüm kulüp üyelerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Hepimiz için sağlıklı, huzurlu, birleştirici, bol projeli, eğlenceli bir dönem olmasını diliyorum,

Rotaryen Sevgi ve saygılarımla…

Gündoğdu Rotary Kulübü

Dönem Başkanı